Câțiva adolescenți buni de nimic, aflați sub efectul drogului Flakka (Zombie) au devenit foarte utili după ce au fost luați de pe străzi de câțiva șopingari (n.r. – individ care merge la șoping/cumpărături).

Puștii, care schițau gesturi minime de existență, au fost așezați la cozile din supermarketuri precum Lidăl sau Kaufland pentru a ține rândul la case.

Ne grăbim foarte tare și am fi pierdut foarte mult timp dacă mai stăteam și la casă. L-am văzut pe tânărul respectiv, care stătea ca o statuie și mi-a venit ideea să-l folosesc pentru a-mi ține locul la rând. Da, eu l-am șters de balele de la gură“, ne-a explicat unul dintre șopingari.

Persoanele care stau la coadă în spatele unui puști zombie sunt instruite ca pur și simplu să-l împingă ușor în față, în cazul în care rândul avansează și se trece la următorul client.

Sunt inofensivi și chiar simpatici“, spune una dintre casiere. „Mi se pare foarte practic să ai un zombie al tău, pentru că se poate economisi foarte mult timp. Voi căuta și eu unul diseară, înainte să merg la cumpărături în Kaufland“, ne-a spus angajata Lidăl.

De asemenea, două babe din Coiciu au fost zărite în timp ce luau tineri zombie de pe trotuare și îi cărau în locuințe. Deocamdată nu se știe în ce scop, însă alte babe care au observat mișcările spun că și ele i-au folosit și că „face bine la romatizm“.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 696 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.