Umor

Primăria Constanța face angajări! Organigrama mărită cu 37 de amante și 19 cumetri

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
2 noiembrie, 2022

Vești bune pentru constănțeni. Primăria Constanța anunță că va face angajări importante, iar pachetele salariale vor fi unele extrem de generoase: salariu net între 3000 și 5000 euro lunar, program de muncă de marți până joi, pauză de cafea, masă, bârfă, chicoteli între orele 11-15.30, vacanțe de lux decontate integral odată la 3 luni, mașină de serviciu.

Cerințe obligatorii:

  • Cel puțin o rudă care să ocupe un post de director în Primăria Constanța sau în RADET. Relația de cumetrie cu Teo Hira constituie un avantaj
  • Experiență de amant/ă pentru o perioadă de minim 2 ani cu una dintre categoriile de personal: primar, șef de la partid, director Primăria Constanța, consilier local, șef birou, prieten cu primarul, prieten cu Teo Hira
  • Să cunoască limba română la nivel conversațional
  • Atitudine arogantă, disprețuitoare față de orice formă de contribuabil, persoană fizică sau juridică

Se cere disponibilitate de a călători frecvent în străinătate, de a lua masa în oraș la cele mai scumpe restaurante și a cunoaște cel mai rapid traseu de la locul de muncă spre diferite hoteluri din oraș.

Candidații vor susține o probă scrisă cu subiecte anunțate cu cel puțin 2 săptămâni înainte, dar și o probă… orală.

Evaluarea și admiterea candidaților se va face în ordinea poziției deținute de amant/cumătru în ierarhia instituției.

Exemplu de bune practici: Fina lui Teo Hira va avea prioritate în fața amantei directorului general de la Urbanism.

Candidații admiși vor putea angaja la rândul lor cel puțin 3 rude de gradul 0 și 2 rude de gradul 1 în cadrul Primăriei Constanța, fondurile urmând a fi asigurate din bugetul de investiții și funcționare al instituției.

Actualitate