Social

Raportul campaniei „Curățăm Constanța Noastră“: au fost colectate 900 de tone de deșeuri

Potrivit Primăriei, cea de-a șasea ediție a campaniei de primăvară „Curățăm Constanța noastră“ a avut ca rezultat strângerea a 900 de tone de deșeuri de pe raza întregului municipiu.

Scris de 
 pe data 
22 mai, 2018

Campania s-a desfășurat pe tot parcursul lunii aprilie, iar în cadrul ei, au participat mai multe echipe formate din agenți ai Direcției Generale a Poliției Locale, angajați ai Primăriei Constanța, angajați Polaris și reprezentanți ai societății civile, asociații de proprietari, elevi, studenți, cadre didactice, agenți economici, angajați ai societăților de stat, precum și ai companiilor private.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Constanța, campania a avut ca obiective toate cartierele din Constanța, stațiunea Mamaia, dar și plaja, însă, precizează organizatorii, voluntarii au luat parte și la refacerea gardurilor distruse din anumite zone, înlocuirea geamurilor sparte sau inexistente, dar și la zugrăvirea fațadelor și zidurilor.

Totodată, în cadrul campaniei au fost plantați peste 200 de arbori, au fost reamenajate șase sensuri giratorii și au fost vopsiți (împreună cu operatorii din turism) 570 de stâlpi de iluminat public.

Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei.

Puteți afla mai multe despre ediția din această primăvară a campaniei „Curățăm Constanța Noastră” AICI.

 

Actualitate