Dacă merg cu 160 de km/h, iar vântul bate cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți?”, a întrebat conducătorul auto.

Răspunsul MAI a fost foarte bine articulat, fiind-i oferit șoferului, punctual, într-o postare:

1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2.Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă…nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați

3.Până să o „jucăm p’asta!”, vă recomandăm să circulați cu viteza legală…ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!

O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!”, au scris reprezentanții MAI pe Facebook.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, în ultimele 24 de ore fiind constatate 140 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma acțiunii au fost reţinute 495 de permise de conducere şi au fost retrase 128 de certificate de înmatriculare.

 

(Visited 175 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.