Umor

Revoltător! Meseriașul angajat să repare Cazinoul poate veni doar seara, că mai are și alte lucrări

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 martie, 2020

Nea Suciu (56 de ani) este meseriașul care se ocupă de renovarea Cazinoului din Constanța. Bărbatul a informat administrația locală că, alături de echipa sa de trei oameni, se poate ocupa de lucrare doar după ora 18.00, pentru că, pe zi, mai are și alte lucrări.

Mai am două case și patru apartamente care le fac. Care, cum, unde să mă-mpart?“, a explicat meseriașul, care oricum nu a putut veni în primele șase zile.

De asemena, nea Suciu, care a cerut toți banii în avans, spune că are în permanență nevoie de angajați de la Primărie pe care, la nevoie, să-i trimită pe la magazinele de bricolaj ca să mai cumpere una-alta.

Mai ie nevoie de un cui, de un var, de o amorsă, de o scândură, că știți cum ie când te iei cu treabă și vezi ca nu-ți ajunge“, spune nea Suciu. „Plus că o bere o mai bem și noi, nu-i așa?“.

Mai mult, nea Suciu se declară nemulțumit de ceea ce a găsit în Cazino și spune că meseriașii care au construit clădirea nu au făcut o treabă bună.

E date buleală – ca să zic în termeni profesioniști. Adică e făcută treaba de mântuială. Și-a bătut joc. Nu e la dungă nimca. Țigănie cum nici la țigani nu le place. Casele care le-am făcut eu și e făurite de mine și acum 20 de ani, ele arată ca și când e noi și acuma!“, explică nea Suciu.

Până una-alta, Primăria Constanța a desemnat un pupinfundar profesionist – un funcționar care are ca sarcină principală satisfacerea tuturor nevoilor lui nea Suciu, ca nu cumva să se supere și să renunțe la lucrare.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate