După ce a anunțat că la Constanța, la Poarta I, va fi construită o roată ca la Londra, se pare că primarul Constanței merge până la capăt cu proiectul și chiar a găsit un nume pentru noua atracție turistică.

Dacă roata din Marea Britanie se numește Ochiul Londrei, cea de la Constanța se va numi „Ochiu’ lui dom’ primar Făgădău” sau, pe scurt, „Ochiu’ lui Făgădău”, pentru că este vorba despre viziunea domnului primar, adică așa vede el lucrurile, dacă mă-nțelegeți“, ne-a explicat Ninel, un puști care nu a fost băgat pe pile la Urbanism, în cadrul Primăriei.

Pentru că până la 1 mai, când primarul a spus că roata va fi gata, nu este timp suficient pentru a consturi una de la zero, deocamdată va fi adusă și montată roata din Satul de Vacanță.

Dom’le, roata-i roată! Că-i de la engleji, că-i de la Dizneilend, că-i de la Scornicești… Ce importanță are? Dacă dom’ primar a promis, atunci se face“, a mai spus Ninel.

Bineînțeles, pe locul rămas liber din Satul de Vacanță va fi construit un bloc, dar nu unul mare. „Îl facem de 7 etaje, atât, că iar ne sar în cap obsedații ăia de verdeață, haștagiștii c***lui“, a adăugat puștiul de la Urbanism.

La ceremonia de inaugurare va fi invitată să cânte Mirabela Dauer, care va interpreta pe repeat celebra piesă… aia cu Roata morii se-nvârtește, țac-țac-țac!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.