Umor

Sadic! Pedeapsă pentru că au pierdut cu Farul. Becali a mâncat cireșe în fața jucătorilor săi fără să împartă o boabă

Editare foto: Constanta de Azi
 pe data 
23 mai, 2023

După înfrângerea suferită la Constanța în fața FC Farul, jucătorii FCSB au fost crunt pedepsiți de latifundarul Gigi Becali. Steliștii au fost chemați în sala tronului din Pipera, unde Becali i-a anunțat că urmează un mare ospăț, cu produse de lux, așa cum numai oamenii înstăriți își permit. Crezând că patronul i-a iertat pentru umilința de la Constanța, jucătorii FCSB au respirat ușurați și s-au așezat în jurul mesei, fără a bănui că urmează o tortură greu de imaginat.

Gigi Becali s-a așezat pe jilțul poleit cu aur, iar în fața sa a fost adus un bol imens, plin ochi cu 10 kilograme de cireșe. „Păi ce ați crezut voi, băi, zdrențelor? Ă? Că vă-ndop, este? Că o să curgă șampania, este?“, le-a spus, răstit, Becali. „Uitați ce mi-a dat Dumnezeu mie aicea… Vedeți? Normal că vedeți! Și o să rămâneți doar cu văzutul! Hehehe!“.

Acestea fiind spuse, patronul FCSB a băgat mâna în bol și a început să mănânce cireșe cu pumnul, scuipând sâmburii către jucători. Conform unor surse deloc credibile, tortura a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au tăvălit pe jos de poftă, unii dintre ei solicitând chiar întreruperea contractelor.

Actualitate