Regia Judeţeană de Apă Constanţa (RAJA) a transmis un comunicat prin viu grai, din vorbă în vorbă, din om în om, din poartă-n poartă, că în cursul zilei de sâmbătă, 9 iunie, constănţenii vor fi nevoiţi să îndure lipsa furnizării de apă.

Datorită participării cu entuziasm la mitingul Partidului Social Democrat din data de 9 iunie 2018 de la Bucureşti, furnizarea apei potabile şi menajere pe raza întregului municipiu va fi oprită. Întreruperea survine deoarece angajaţii RAJA SA şi-au manifestat, de bună voie şi fără a fi ameninţaţi cu pierderea locurilor de muncă, dorinţa arzătoare de a susţine PSD la protestul din Capitală. Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele noastre se vor întoarce de la Bucureşti cu forţe proaspete, speranţă în suflete, devotament şi o mai mare dorinţă de muncă. Vă mulţumim pentru înţelegere!“, este precizat în comunicatul RAJA.

Directorul RAJA şi preşedintele filialei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe este foarte mândru de angajaţii săi şi susţine că nu se aştepta la o reacţie atât de pozitivă şi o implicare voluntară atât de numeroasă pentru participarea la mitingul partidului pe care îl reprezintă.

Dar ştiţi cât de emoţionat sunt? Eu chiar le-am spus… Măi oameni buni, măi oameni buni! Ho! Eu vă înţeleg că vreţi să mergem cu toţii la Bucureşti, eu vă înţeleg că iubiţi partidul necondiţionat, dar rămân constănţenii fără apă. Ei… Nimic, domnule! Au pus piciorul în prag şi au susţinut sus şi tare că ei vor să meargă la miting. Chiar m-au ameninţat că demisionează în masă dacă nu mă supun dorinţei lor. Vă daţi seama? Adevărul e că îmi sunt şi dragi şi ţin la ei ca la copiii mei. Ce era să fac?“, a declarat directorul Felix Stroe, în timp ce în biroul său un nene în salopetă RAJA scria grăbit un mesaj pe o „pancardă“.

Surse din RAJA ne-au transmis că ar fi posibil ca, din devotament pentru PSD, unii dintre angajaţi să dorească o şedere prelungită în Bucureşti, drept pentru care rămâne de văzut când şi cum va fi rezolvată şi problema furnizării apei. Oricum nu e aşa de importantă într-un context atât de măreţ.

Am reuşit să vorbim şi cu unul dintre angajaţii RAJA despre iniţiativa lor şi participarea la mitingul PSD. Iată ce a avut de declarat: „******** **** în PSD!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.136 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.