În acest sens, vei avea nevoie de multe informații, de imaginație și, desigur, de ce nu, de un arhitect care să contureze casa visurilot ale.

Indiferent de ce alegi, trebuie să ții cont de nevoile tale din viața de zi cu zi, de familie, de jobul pe care îl ai și de confortul pe care ți-l oferă un anumit tip de locuință sau un altul, atunci când ajungi oboist de la muncă.

Iată care sunt cele șapte tipuri de locuințe pe care le-ai putea numi „acasă”:

  1. Foarte mulți au primit moștenire o casă bătrânească la țară pe care o pot transforma într-un mediu prielnic vieții moderne. Așadar, dacă te regăsești printer ei, trebuie să angajezi o echipă de muncitori care să transforme vechea locuință a bunicilor în casa visurilor tale.         
  2. O locuință modernă în zilele noastre este reprezentată de casa cu mansardă, des întâlnită în orașele din România, mai ales pentru că, în interiorul unei astfel de case pot locui mai mulți membri ai familiei. Dacă te interesează, poți găsi mai multe detalii despre acest tip de locuințe pe internet.
  3. Și casele de mici dimensiuni, în unele cazuri doar cu un singur nivel, sunt extrem de potrivite pentru persoanele active. Dacă îți dorești o astfel de locuință, poți vizita site-ul Case-frumoase.ro unde te așteaptă numeroase proiecte realizate de echipe de specialiști pricepuți, din care te poți inspira pentru a-ți crea casa ideală.
  4. Reîntoarcerea la naturalețe este una dintre tendințele de astăzi, așa că imaginează-ți casa ta de vis cu tot confortul de care ai nevoie, din mijlocul orașului, în mijlocul unei livezi, pe versantul unui deal sau pe malul mării. Ai pute opta, așadar, pentru o casă realizată din materiale natural (lemn, cărămidă, țiglă ceramic), foarte ușor de realizat cu ajutorul unui arhitect priceput și a unor buni specialiști în construcții.                                                                                                                                                                                                         
  5. Casa din pământ poate fi pe gustul tău și, în același timp, să corespundă stilului modern. O poți ridica ușor, cu ajutorul cofrajelor din lemn, umplute treptat. Deși poate părea ciudat, ea permite realizare încălzirii prin pardoseară și prin ziduri, așa că poate fi un aliat puternic al stilului contemporan. De asemenea, locuința din pământ este extreme de rezistentă, uneori ajungând să dureze și sute de ani.
  6. În ultima vreme, unii oameni cu imaginație au descoperit un nou tip de casă, cea construită din deșeuri non-biodegradabile. Ei au pornit de la dieea interesantă că nu există gunoi, cid oar lucruri care nu se află la locul potrivit, așa că au ridicat o casă ecologică deosebită pe care ai putea-o crea și tu, aducându-ți contribuția la protejarea mediului înconjurător.
  7. O altă idee o reprezintă casele mobile, un concept tot mai folosit în occidental european și pe continentul american. Este ieftin să le construiești și sunt extreme de prietenoase, fiind ideale pentru persoanele cu venituri mici. De asemenea, pot fi alegerea ideală pentru persoanele nonconformiste. O astfel de casă are dormitor, bucătărie, baie și este alimentată cu energie solară.

Nu uita că, „acasă” rămâne spațiul în care îți petreci cea mai mare parte din timp și cea mai lungă perioadă din viață, este locul în care te relaxezi și în care îți reîncarci bateriile, de aceea, este important să achiziționezi sau să îți cumperi o locuință pe gustul tău.

 

(Visited 589 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.