Potrivit meteorologilor, astăzi, 7 septembrie 2018, la Constanța se va înregistra o maximă de 27 de grade Celsius și o minimă de 17 grade, iar vântul va avea o viteză aproximativă de 26 km/oră.

Mâine, 8 septembrie, temperatura maximă se menține la aceeași valoare ca și astăzi, la fel și cea minimă, însă vor apărea nori, vântul înregistrând o vitează de 27 km/oră. De asemenea, apare și posibilitatea apariției precipitațiilor, umiditatea fiind crescută (55%).

Începând de duminică, 9 septembrie, temperaturile vor scădea ușor, ajungând la o maximă de 24 de grade și o minimă de 16 grade, viteza vântului fiind de aproximativ 26 de km/oră.

În prima zi de școală, luni, 10 septembrie, termometrele vor indica 25 de grade, norii fiind, de asemenea, prezenți pe cer, însă posibilitatea apariției precipitațiilor este redusă.

Totuși, marți, 11 septembrie, apariția ploilor nu este exclusă, chiar dacă temperaturile vor crește ușor ajungând la 26 de grade Celsius pe timp de zi, și 18 grade pe timp de noapte.

Soarele se întoarce miercuri, 12 septembrie și va poposi pe litoral până vineri, 14 septembrie, temperatura maximă a acestui interval fiind 26 de grade, iar cea minimă 18 grade.

 

(Visited 801 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.