Lifestyle

Scandal uriaș la Exatlon. Telespectatorii cer eliminarea lui Giani Kiriță din concurs. CNA a primit 700 de reclamații

Consiliul Național al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamații de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informațiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamații vizând ediții Exatlon din datele de 22, 23, 24 și 25 martie.

Scris de 
 pe data 
29 martie, 2018

Principalele probleme reclamate au fost, din informațiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriță în edițiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audiență, pe cel puțin două targeturi.

Pe de altă parte, peste 2.500 de fani ai emisiunii au semnat o petiţie prin care cer eliminarea fostului căpitan al echipei Dinamo, pe care îl acuză de lipsă de educaţie şi bun simţ.

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul şi limbajul său vulgar. De o lună şi jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educaţie şi bun simţ, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputaţie urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimţirea lui a atins apogeul, în ediţia din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită şi de foarte mulţi copii, de aceea dorim să se ia atitudine şi să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă“, este textul petiţie. De asemenea, pagina de Facebook a emisiunii este „asaltată“ de comentarii negative la adresa concurentului din echipa „Faimoşilor“.

Actualitate