Principalele probleme reclamate au fost, din informațiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriță în edițiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audiență, pe cel puțin două targeturi.

Pe de altă parte, peste 2.500 de fani ai emisiunii au semnat o petiţie prin care cer eliminarea fostului căpitan al echipei Dinamo, pe care îl acuză de lipsă de educaţie şi bun simţ.

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul şi limbajul său vulgar. De o lună şi jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educaţie şi bun simţ, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputaţie urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimţirea lui a atins apogeul, în ediţia din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită şi de foarte mulţi copii, de aceea dorim să se ia atitudine şi să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă“, este textul petiţie. De asemenea, pagina de Facebook a emisiunii este „asaltată“ de comentarii negative la adresa concurentului din echipa „Faimoşilor“.

(Visited 844 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.