Potrivit ANM, se vor înregistra cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului

În intervalul menționat va ploua în general moderat cantitativ în nord-vestul teritoriului. În centru, sud-vest și pe alocuri în rest, după-amiaza și noaptea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat căderi de grindină și vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și pe suprafețe mici, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, 30…40 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…55 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

La Constanța se vor înregistra averse în această noapte și mâine pe zi, urmând ca de săptămâna viitoare temperatura aerului să scadă semnificativ, spre maxime de 16 grade C pe timpul zilei și minime de 10 grade C noaptea.

(Visited 812 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.