Educaţie

Ședințe GRATUITE de pregătire pentru Bacalaureat 2023 la Universitatea Ovidius

Matematica la tabla

Elevii de liceu din Constanța, care vor să beneficieze de pregătire în plus pentru examenul de Bacalaureat 2023, pot primi meditații gratuite la Matematică în cadrul Universității Ovidius.

Scris de 
 pe data 
17 martie, 2023

Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius din Constanța anunță organizarea unei serii de ședințe de pregătire pentru examentul de Bacalaureat 2023.

Potrivit Universității Ovidius Constanța, ședințele de pregătire se vor desfășura în perioada 1 aprilie – 3 iunie 2023, la sediul facultății, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00.

Elevii interesați să participe la aceste ședințe se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/PregatireBAC_2023.

De asemenea, cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecțiile de matematică pot accesa link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2023/03/Program-pregatire-BAC-2023.pdf.

Ședințele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului, elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

Actualitate