Investiția, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, a fost finanțată de la bugetul local și prevede, la parter, spații pentru secretariatul și arhiva liceului, iar la etaj va fi mutată biblioteca comunală.

„Astăzi, împreună cu o comisie special constituită din angajați ai Primăriei și consilieri locali, alături de reprezentanți ai firmei constructoare, am marcat finalizarea lucrărilor de construire a noii Biblioteci Comunale. Imobilul, format din P+1, va găzdui, la parter biroul directorului Liceului IC Brătianu, secretariatul și arhiva unității școlare, în timp ce la etaj se va amenaja Biblioteca Comunală.

Suntem bucuroși că am putut finaliza acest proiect, care va oferi condiții mult mai bune de lectură și studiu pentru copiii și tinerii din comuna noastră, în timp ce Liceul va beneficia de spații noi și moderne pentru desfășurarea activității administrative.

În perioada următoare vom demara procedurile pentru dotarea și amenajarea imobilului, sperând ca în această toamnă noua locație să devină complet funcțională”, a declarat primarul Dumitru Timofte.

(Visited 219 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.