Reprezentanții lanțului de supermarket-uri Selgros prezintă scuze public după ce și-au dat seama că au uitat să pună și carne în micii vânduți în perioada 27 aprilie – 1 mai 2019.

Prezentăm sincere scuze tuturor clienților noștri. Din cauza unei regretabile erori, micii vânduți în perioada minivacanței de Paște – 1 Mai nu au conținut carne“, transmite Selgros.

Unul dintre șefi spune că eroarea s-a produs din grabă. „În toată nebunia aia, cu grabă și agitație… Vă dați seama că i se poate întâmpla oricui. De obicei punem și carne. Chiar ne pare rău!

Mergând pe fir, am reușit să aflăm că, de fapt, responsabil este Titel Mitlăuf, fost șef de raion, transferat fără prea multe motive la măcelărie. Văzând că pasta de mici are culoarea și mirosul corespunzătoare, acesta nu a mai verificat dacă a fost adăugată și carnea.

Astfel, carnea, ce ar fi trebuit să ajungă în 300 de tone de mici, a fost folosită de soția lui Titel, care a făcut câteva chifteluțe pentru masa de Paște. „Dacă tot a rămas, am luat-o acasă, că na… I-au ieșit vreo 15 chifteluțe. Cinci le-am mâncat io, cât erau calde și restul le-am pus pe masă, când au venit musafirii“, recunoaște Titel.

Cu toate acestea, clienții spun că micii au fost foarte buni la gust și nu se plâng. „Cu carne, fără carne, mai contează? Dacă scoate fum, miroase bine pă grătar și are gust, mai contează dacă le-a pus ăștia carne sau nu? Ce dreacu!“, spune un nene care și acum păstrează niște zgârciuri între dinți.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.315 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.