Istoria jocurilor slots a debutat în 1887, odată cu primul aparat conceput de Charles Fey din San Francisco, California. Primul slot machine avea trei roti cu cinci simboluri: potcoave, diamante, săbii, inimi și un clopot (Liberty Bell). A fost implementat și un sistem automat de plată în cazul unui câștig. Invenția a avut succes și întreaga indusrie a jocurilor de noroc se transforma. În 1891, Sittman și Pitt au realizat un precursor al jocurilor moderne cu cinci roți. Este inspirat din jocul de poker și avea 50 de imagini. Antrenarea roților se făcea cu ajutorul unei manete.

În 1963, Bally a dezvoltat cu succes primul aparat electromecanic Money Honey, iar clasica manetă a fost eliminată, funcția acesteia fiind luată de un buton. Primul slot video a apărut în 1976, fiind dezvoltat și implementat în Las Vegas.

Aceste aparate de tip slots sunt prezente în majoritatea cazinourilor și sălilor de noroc, dar și în cazinourile online. Este un joc extrem de simplu, dar cu un efect atât de mare asupra jucătorilor, asigurând o mare parte din venituri cazinourilor. Putem spune că industria jocurilor de noroc a fost revoluționată cu acest tip de joc de noroc.

La majoritatea sloturilor clasice veți vedea numărul 777 sau combinații de 7. Acest lucru nu este întâmplător. 777 este utilizat pe majoritatea sloturilor din Statele Unite. Este considerat un număr norocos, iar bancnotele cu un număr de serie ce conține 777 tind să fie evaluate de colecționari și apreciate de numismatici. Autoritățile din SUA vând bancnota de un dolar cu seria 777 pentru colecționari.

Sloturile folosesc combinația de numere pentru a însemna o rotire câștigătoare și pentru a încuraja jucătorul să se simtă norocos în timp ce joacă. Tradiția s-a păstrat și în cazinourile online. Puteți accesa jocuri 77777 gratis. 777 nu este folosit doar pentru a atrage mai mulți oameni să joace slot machine, ci și pentru a reafirma convingerea că numărul reprezintă tot ceea ce este „bun”.

777 este un număr asociat în mod obișnuit cu noroc și puteri supranaturale. În creștinism, numărul 777 reprezintă sfințenia în contrast cu numărul 666, care denotă influența spirituală rea și negativă.

Numerologia se referă adesea la 777 ca număr asociat cu introspecția și auto-exprimarea creativă. 777 reprezintă, de asemenea, optimism și intuitivitate. Majoritatea oamenilor care văd numărul 777 în viața lor de zi cu zi se simt obligați să creadă că un eveniment pozitiv li se va întâmpla în viitorul apropiat.

Legat de numerele 3 și 7, acestea sunt considerate „numere perfecte” în tradiția ebraică. Omenirea a mers mai departe și a folosit combinația de 777 și în alte contexte. De exemplu, în SUA există o clădire 777 Tower, construită în 1991. În aviație, Boeing a ales să numească o familie de avioane 777, recunoscute ca TripleSeven. Surprinzător, dar este considerat un avion norocos, fiind implicate în puține incidente și accidente.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.