Constanța

Șoferii care merg din Constanța spre Năvodari, sfătuiți să folosească ruta ocolitoare Ovidiu-Lumina. Podul de peste ecluză, în lucrări de reabilitare

Primăria Năvodari recomandă șoferilor care călătoresc dinspre Constanța spre orașul Năvodari, Corbu, Rompetrol sau platforma industrială Midia să folosească ruta ocolitoare Ovidiu-Lumina-Năvodari.

Scris de 
 pe data 
21 februarie, 2022

Podul de peste Ecluză din orașul Năvodari a intrat, începând de astăzi, în ample lucrări de reabilitare. Potrivit Primăriei Năvodari, se va supralărgi calea de rulare a podului la trei benzi de circulație reversibile, se va reface complet infarstructura de rulare prin turnare placă de beto, se vor moderniza trotuarele, se vor schimba parapeții și balustradele de protecție și se vor executa lucrări la structura de rezistență a podului, inclusiv la pilonii de susținere.

Pe durata derulării lucrărilor la partea superioară a podului, constructorul, cu avizul Poliției Rutiere, a impus restricții de trafic, circulația auto desfășurându-se alternativ pe câte un sens de mers.

Pentru evitarea aglomerației, Primăria Năvodari recomandă șoferilor care călătoresc dinspre Constanța spre orașul Năvodari, Corbu, Rompetrol sau platforma industrială Midia să folosească ruta ocolitoare Ovidiu-Lumina-Năvodari.

Constructorul s-a angajat ca până la 1 iulie când debutează sezonul estival să finalizeze prima etapă a investiției și să redea circulației podul în condiții cât mai aproape de normal, urmând ca în acea perioadă să execute lucrări la structura de rezistență.

Investiția este finanțată prin fonduri guvernamentale și de la bugetul local.

Actualitate