Umor

Șoșoacă la Constanța. Delir! A jonglat cu o șaorma pe limbă 30 de minute în aplauzele mulțimii

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 septembrie, 2021

Senatorul Diana Șoșoacă a venit în weekend la Constanța pentru a fi alături de cele câteva zeci de persoane care au protestat împotriva certificatelor verzi.

După ce a orăcăit câteva minute, stropind toți boscheții și verdeața din fața Prefecturii, Șoșoacă i-a ordonat sclavetelui Lazarus să-i aducă o tavă cu șaorme. „Ia să vedeți ce puteri mai am!“, a zbierat senatorul.

După ce a rostit o rugăciune culinară, cuvioasa Șoșoacă a căscat larg cavitatea bucală, a scos limba și a luat în mână o șaorma. În aplauzele frenetice ale celor prezenți, femeia a început să jongleze cu șaorma folosindu-se doar de limbă. Pe rând, a adăugat mai multe șaorme, ajungând să presteze cu cinci bucăți simultan!

Marele final al numărului a constat în propulsarea la înălțime a șaormelor și lăsarea acestora să-i pice liber în gura larg deschisă. A cerut să i se dea repede un bidon de cola, pe care l-a sorbit in timp record, dezlănțuind apoi în portavoce o preacinstită râgâială ce a dărâmat câteva tencuieli de pe clădirile șubrede din Centrul Vechi.

Actualitate