Sănătate

Spitalul din Năvodari va avea gărzi permanente pe Urgențe Pediatrie. Au fost angajați 5 noi medici pediatri

Echipa UPU-SMURD Năvodari s-a mărit cu încă 5 medici pediatri, care vor asigura gărzi permanente pe Urgențe Pediatrie.

Scris de 
 pe data 
1 iulie, 2022

Potrivit Spitalului Județean Constanța, instituție care în subordine structura medicală de la Năvodari, 5 medici pediatri au început din această lună activitatea la punctul UPU-SMURD din cadrul Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, urmând să asigure permanența pentru micuții pacienți care au nevoie rapidă de un consult medical.

Examenul pentru posturile disponibile s-a finalizat luna trecută, fiind ocupate 5 din cele 6 posturi scoase la concurs de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța și oferă servicii medicale gratuite în regim ambulatoriu dar și în regim de urgență, în cadrul punctului extern UPU-SMURD, doar pentru cazurile care reprezintă urgențe minore. Cazurile grave vor fi redirecționate către Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU Constanța.

Primarul Florin Chelaru a mulțumit conducerii Spitalului Județean pentru că susține Centrul Medical de la Năvodari și îl ajută să se dezvolte.

„Obiectiv îndeplinit: 5 noi medici pediatri la Năvodari, gărzi permanente pe Pediatrie la Centrul de Sănătate. Le urez bun venit și mult succes celor 5 noi medici pediatri care, începând de astăzi, s-au alăturat echipei UPU-SMURD Năvodari din cadrul Centrului de Sănătate. Astfel, cu data de astăzi, orașul Năvodari va avea 24h/24h, 7 zile/săptămână, servicii medicale pe Urgență Pediatrie. Puteți veni cu cei mici la spitalul nostru la orice oră, vor fi gărzi permanente!”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Actualitate