Umor

Statistică! După 3 ani de căsnicie, 4 din 5 bărbați ar trebui să își schimbe numele în Decenai

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 noiembrie, 2022

Institul Național de Statistică a anunțat ieri că 90% dintre femeie renunță să își mai strige soții pe nume după doar 3 ani de căsnicie. În schimb, soțiile își strigă consorții cu noi apelative, cel mai comun fiind Decenai. De asemenea, cercetătorii spun că din 100 de propoziții schimbate cu soțul, o femeie începe 90 dintre ele cu … Decenai!

„În primii ani de căsnicie, soția își strigă soțul în cele mai frumoase moduri: Andreiuț, Mihăiță, Buburel, Pisoiaș, Iubițel. Apoi, brusc, exact după 3 ani de căsnicie, 90% dintre neveste cum își văd soții îl și strigă: Decenai…. Decenai! Adică, De ce n-ai spălat vasele; De ce n-ai strâns rufele de pe sârmă; De ce n-ai făcut piața; De ce n-ai dat cu aspiratorul etc. Din 100 de proproziții adresate soțului într-o zi, 90 încep cu Decenai. Este foarte îngrijorător”, a mărturisit cercetătorul în Bărbatologie, Loredan Supusu.

Liga Asociației Bărbaților Adevărați a reacționat imediat, cerând oficial soților să pună piciorul în prag și să trântească ușa: „Este revoltător. Trebuie să luăm măsuri, dar nu pot să vorbesc acum”, ne-a declarat președintele Ligii, în timp ce pe fundal se auzea o voce de femeie: „De ce n-ai răspuns de față cu mine? Ai secrete?”

Actualitate