Administraţie

Strada Mihai Eminescu din comuna Nicolae Bălcescu, asfaltată! D.Timofte: „Vom scoate comuna din noroi”

În ultimii 3 ani, Primăria Nicolae Bălcescu a desfășurat investiții în modernizarea infrastructurii comunei.

Scris de 
 pe data 
20 octombrie, 2021

Strada Mihai Eminescu din localitatea Nicolae Bălcescu a intrat astăzi în ample lucrări de reabilitare și asfaltare. Investiția este realizată din fonduri guvernamentale în cadrul unui proiect ce va lega practic comuna Nicolae Bălcescu de Medgidia.

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) Valea Dropiei din care face parte comuna Nicolae Balcescu alaturi de comunele invecinate Tortoman si Cuza Voda, a accesat un proiect pe OUG 28/2013 (PNDL) pentru obiectivul „Modernizare strazi si drumuri comunale ADI Valea Dropiei, Judetul Constanta”.

Modernizarea strazilor si a drumului comunal se realizeaza prin parteneriatul celor trei unitati administrativ-teritoriale. Primariei Nicolae Balcescu ii revin 4,9 kilometri ce vor fi asfaltati si modernizati.

Potrivit primarului Dumitru Timofte, încet cu încet toate străzile din comuna Nicolae Bălcescu vor fi reabilitate.

„Așa cum am promis, vom scoate comuna din noroi și, treptat, vom reabilita toate străzile din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu! Investim în infrastructură, în drumuri, astfel încât comuna noastră să arate cu adevărat ca o localitate europeană, în care oamenii să beneficieze de condiții civilizate de trai”, ne-a declarat primarul Dumitru Timofte.

Actualitate