Alături de el, în grea suferință au fost găsiți și Decebal Făgădău și Horia Țuțuianu, care nu puteau înțelege cum într-o țară precum România un lider politic PSD poate primi condamnare la închisoare cu executare. Cu hainele sfâșiate de ciudă, ochii roșii de plâns și tâmplele zvâcnind de nervi, cei trei au încropit imediat un mesaj ca să vadă tot poporul că măritul Daddy este deasupra tuturor și mai ales a legii, iar condamnarea lui este zi de doliu pentru România.

„Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentință juridică nedreaptă și aberantă, nefundamentată pe dovezi și fapte a interferat nepermis cu viața politică a țării.

Într-o vânătoare neobosită împotriva formațiunii politice care a câștigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar și împotriva liderului său, președintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța.

Milioane de oameni care cred în construcția politică de succes a PSD și care i-au acordat încrederea, în Parlament și pentru Guvernul României au fost sfidați și desconsiderați de o decizie strâmbă, influențată de protocoalele ilegale și de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României.

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța este mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite și construirii unui viitor mai bun pentru cetățenii României. Adevărul și Justiția vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită”, se arată în mesajul PSD Constanța.

În logica pesediștilor constănțeni, mai ales a celebrului specialist în Drept, Felix Stroe, Liviu Dragnea ar trebui să fie intangibil fiindcă partidul său a câștigat alegerile și are milioane de voturi în spate. Pe aceeași logică, toți liderii și membrii PSD ar trebui exceptați de la prevederile Codului penal, doar sunt reprezentanții poporului, nu? În idioțenia acestui raționament, PSD dă drumul pe gură unui porumbel, care arată exact cum gândește și unde bate cu adevărat mașinăria de partid pesedistă. Indivizii ăștia se văd super-oameni, cu puteri și drepturi sporite, luând ca model declarat în nenumărate rânduri Rusia lui Putin sau Turcia lui Erdogan. Vor să fie imuni în fața legii și asta încearcă prin subjugarea CCR, prin masacrarea legilor penale.

PSD Constanța își dovedește încă o dată slugărnicia și vede în condamnarea lui Dragnea „un moment negru pentru România”, generat prin „pârghii oculte care au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța”.

Domnilor Stroe, Făgădău și Țuțuianu, moment negru pentru România este mizeria în care ați târât-o , făcând din infractori și condamnați oameni înalți în stat. Nu justiția este problema acestei țări, ci mafioții pe care îi apărați de brațul legii, infractorii care conduc această țară și se ascund de procurori pe sub fustele secretarelor și gospodinelor de Teleorman. Sunteți foarte pricepuți în materie de drept. Bănuiesc că ați dobândit aceste cunoștințe în timp ce le acopereați ilegalitățile lui Mazăre și Constantinescu, oameni în umbra și sub influența cărora ați crescut.

Faptul că vă declarați mai solidari ca oricând cu Dragnea, un infractor dovedit care a mai strâns o condamnare, de data asta cu executare, nu mă miră. Știu că atâta puteți și ăștia sunteți.

 

(Visited 2.959 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.