Umor

Târg de Crăciun cu DJ Karamel! Primarul va mixa cele mai triste melodii, special pentru toți constănțenii

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 decembrie, 2022

Surprizele din pragul Sărbătorilor vin pe bandă rulantă! Primăria organizează un mega party în, probabil, cel mai trist Târg de Crăciun amenajat vreodată în Constanța. Cu mic cu mare, constănțenii sunt așteptați în parcul „Oleg Danovski“, pentru a suspina împreună și pentru a distribui fotografii cu târgurile din alte orașe ale țării, unde oamenii chiar se bucură.

Atmosfera sinistră va fi completată de un semi-întuneric și întreținută de la pupitru de nimeni altul decât organizatorul și auto-invitatul special al serii, primarul Vergil Chițac, aka DJ Karamel, aka Dătătorul de Țeapă, aka Pensioarul de lux din Eforie.

„Am pregătit un playlist special cu muzică de jale de cea mai odioasă calitate“, spune, încântat, DJ Karamel. Bineînțeles, din repertoriu nu va lipsi muzica de sărbătoare a inegalabilului Ștefan Hrușcă. „Celebra piesă -Rugă pentru părinți- va fi pusă pe repeat vreme de două ore, ca toată lumea să aibă timp să intre în atmosfera târgului. Vrem ca fiecare constănțean să simtă tristețea acestui târg, care este un real succes. Acum vă rog să mă scuzați, dar trebuie să exersez apăsarea de buton, pentru că voi face asta în fiecare seară la deschidere. Așadar, vă urez un călduros: ia mai dă-vă-n p*** mea!“

Sursa foto: Primăria Constanța. Nu am editat nimic, chiar ne-au trimis poza asta.

Actualitate