Umor

Răsfăț! Constănțenii s-au relaxat în ciubărul-gigant instalat în intersecția de la Casa de Cultură

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 decembrie, 2022

După surpriza cu excavatorul galben și șampania din intersecția de la Tomis III, Primăria Constanța continuă să vină cu surprize plăcute pentru toți constănțenii.

De data aceasta, municipalitatea a amenajat un ciubăr gigant chiar în intersecția de la Casa de Cultură, iar constănțenii s-au arătat extrem de entuziasmați. „Chiar am vrut să facem ceva cu totul deosebit. Da, știm, oamenii nu au apă caldă în case, însă le putem oferi apă caldă în stradă. Relaxare și răsfăț în prag de Sărbători pentru toți săracii și nespălații acestui oraș! Dacă nici noi nu avem idei mișto, apăi cine?“, spune George Măndibulă, consilier personal al primarului Chițac.

„Până să-l avem primar pe dom’ Chițac nici nu știam ce-i aia să te simți într-un oraș de la mare ca și când ai fi la munte. Când mergi pe stradă e ca și când te cațeri, poți să-ți rupi un picior dacă nu ești atent, iar acum un ciubăr? Extraordinar!“, spune Agapie Sfintesisoe. Constănțenii care se relaxau în ciubăr spun că așteaptă cu nerăbdare și prima nisoare, fiind convinși că vor economisi combustibil deoarece vor patina cu mașinile, fără a mai fi nevoie să le pornească.

Actualitate