„Emoticon skin” și este bazat pe scenariul dramaturgului clujean Cristiana Bojte Keresztes, care are o abordare cu adresabilitate directă către generația tânără. Firul dramatic reprezintă o cercetare succintă a societății de astăzi, scoțând în evidență faptul că mediul social actual predispune tinerii la atrofierea emoțională și sentimentală, aspect cauzat de faptul că aceștia petrec prea mult timp în mediul online, uitând să simtă, să trăiască cu adevărat.

Paralela dintre lumea reală și cea virtuală dă naștere la o radiografie a transformării psihologice a societății din ultimii 25 de ani, din punct de vedere social, politic și cultural.

Până în prezent, au fost organizate 7 din cele 12 reprezentații gratuite ale spectacolului.

Proiectu Tea’True se desfășoară în perioada 1 octombrie – 8 noiembrie 2018, spectacolele având începere de la ora 19:00, fiind jucare de către actorii companiei independente de teatru Lui’s Arts, cu suportul tehnic al Teatrului de Stat Constanța.

Zilele pentru următoarele spectacole sunt: 30 octombrie, 5, 6, 7, 8 noiembrie.

La reprezentații vor asista elevi ai liceelor din municipiul Constanta, care vor veni la teatru în mod organizat, conform programării realizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, partener în acest proiect.

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Bugetul total al proiectului este de 89.000, din care finanțarea AFCN este de 80.000 de lei, iar contribuția proprie a beneficiarului, Asociația Culturală Georgiana Rusu, este de 9.000 de lei.

 

(Visited 260 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.