Umor

Termoficare îi roagă pe constănţeni să ţină geamurile închise pentru a nu se face şi mai frig afară

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
17 noiembrie, 2022

Termoficare SRL a lansat un apel disperat către locuitorii de pe raza municipiului Constanţa, care riscă să ducă temperaturile din oraş la un minim istoric. Totul a pornit după un gest iresponsabil făcut de un pensionar din zona CET, care a deschis geamul în speranța că se va mai încălzi un pic, fapt ce a dus la o reducere a temperaturii din zonă cu 5 grade.

„Tocmai pusesem berea la înghețat lângă calorifer, care e sloi, și am văzut că afară era puţin soare. Cu ultimele puteri, că am degetele bocnă, am tras cât am putut de mânerul de la geam, care s-a deschis. Abia după ce i-am văzut pe cei de pe stradă că încep brusc să scoată aburi pe gură am realizat ce făcusem. Nu sunt un criminal!”, s-a apărat bătrânul.

„Îi rugăm pe locatari să fie inventivi, să se uite la Bear Grylls, să dea foc la ce mai au prin casă, dar nu care cumva să deschidă geamurile, pentru că ar fi o catastrofă pentru fiecare dintre noi. Mai puţin pentru domnul primar, care locuieşte la Eforie şi are centrală. Cu toții știm că blocurile nu au mai fost încălzite de anul trecut, însă am văzut că locuitorii din Siberia rezistă și la -40 de grade, și nu se plâng”, susţine un reprezentat al Termoficare.

Actualitate