Umor

Premieră la Constața. Bear Grylls a filmat o emisiune de supraviețuire pe strada Ștefan cel Mare

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
12 aprilie, 2022

Considerând că, în prezent, acolo poate fi cel mai sălbatic loc din Europa, cunoscutul realizator tv a coborât din elicopter în jugla urbană de pe strada Ștefan cel Mare, nimerind cu fesierul drept într-o bucată de țeavă îndreptată în sus.

El a trebuit să treacă de șapte maidanezi care și-au făcut apariția în zonă, hrăniți cu regularitate de o bătrână care arunca cu apă clocotită pe hingheri. „Voi încerca ceva extrem de riscant”, a explicat Grylls privind în obiectivul camerei. „Mă duc să caut un maidanez mort care a făcut parte din haita asta, îl jupoi și-i pun blana pe mine, ca să capăt mirosul lui specific.”

După ce s-a târât ore bune prin șanțuri și mocirlă, Grylls a dat peste pasajul subteran, dându-și seama că a descoperit locul perfect în care să înnopteze. „Din păcate, singura sursă de apă rămân bălțile din împrejurimi… Am sorbit câte puțin de prin fiecare. Am prins și un șobolan! Am nevoie de proteine, deoarece frigul de peste noapte o să mă termine dacă nu ard calorii“, spune Bear.

Dimineaţa l-a găsit pe Bear Grylls cu un carcalac pe obraz. A întins mâna, l-a strivit între degete și l-a mâncat. “Gândacii de șantier sunt excelenţi la micul dejun”, a exclamat el, după care a urcat treptele, ademenit de mirosul de la Mec.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate