Imaginile trimise de un călător dintr-un vagon de navetiști al Căilor Ferate Române (CFR) sunt revoltătoare și scot la iveală deficiențele unui sistem de transport public ce, de ani buni, a deraiat de pe traseul către civilizație și normalitarte.

Trenul de pasageri numarul R 8025 pleacă zilnic din București la ora 13:20 și ajunge la Constanța la ora 18:08.

Pe o distanță de 215 kilometri și o durată a călatoriei de aproape cinci ore, pasagerii de bună-credință sunt nevoiți să suporte condițiile mizere, alături de zeci de blatiști.

Plătim bilete și abonamente ca să stam printre gunoaie, este plin de coji de semințe, peturi și cutii de bere, băuturi vărsate prin tren, purici, se fumează peste tot și, peste toate aceste lucruri, nu merge nici aerul condiționat“, ne-a scris pe pagina de Facebook unul dintre călători.

Un alt pasager ne transmite că trenul este zilnic plin de blatiști de etnie romă, care aduc în tren saci de gunoi și chiar fură, profitând de neatenția unora dintre călători.

Stăm alături de țigani care nu plătesc bilete și cară cu ei în tren găini, saci cu gunoi și mai și fură de la oamenii neatenți! Este josnic pentru toți oamenii care merg la muncă să își petreacă atâta timp în acest jeg de nedescris“, ne scrie un alt călător.

Una dintre cele mai grăitoare imagini este cea în care o femeie și fetița ei, care nu pare a avea mai mult de 4-5 ani, au fost surprinse dormind pe jos lângă ușa de acces de la toaleta vagonului.

Fotografiile au fost făcute în data de 3 iulie, 2018, în intervalul  16:15 – 16:30, după ce trenul plecase din gara Fetești.

 

(Visited 1.163 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.