Constanța

Turiștii din Mamaia, supărați foc: „Mizerie, parcări nesimțite, plaje groaznice, prețuri de Dubai pt. servicii de 2 lei”

Turiștii care și-au petrecut vacanța în Mamaia anul acesta au asaltat rețelele de socializare, dar și platformele de booking cu mesaje și recenzii nu tocmai măgulitoare.

Scris de 
 pe data 
28 iulie, 2021

Oamenii reclamă faptul că stațiunea Mamaia a ajuns o destinație de vacanță mai scumpă decât Dubai, dar cu servicii dezastruoase. Clienții sunt umiliți și batjocoriți din momentul în care coboară din mașină până ajunge noaptea în camera de hotel.

„Ai ajuns în Mamaia. Ai parcat. Când să cobori din mașină, 100 lei de parcarea pe o zi. Intri în hotel, o cameră de 12 mp, cu mobilier de anii 90, cu cabină de duș care se dezmembrează în timpul folosirii, hotel 3 stele, 450 lei pe noapte. Cât un sejur de 7 zile la Roma într-un hotel de 4 stele. Ieși pe plajă, 90 lei șezlongul. La Dedeman e 120 de lei unul nou. Te pui la soare, vrei să faci o baie în mare. Dar unde e marea? Nu se vede ochi de apă. După câteva sute de metri prin soare și un nisip mai degrabă terasament de cale ferată, ajungi la mare. Dar ce să vezi? Geamandura e la 10 metri de mal., pericol de înec. Copilul nu poate intra singur în apă nici la mal. Ne întoarcem la șezlong. Ce proști suntem, am uitat să lăsăm semne pe nisip. Am ajuns la promenadă și nici urmă de șezlong. O stațiune fără parcuri, fără spații verzi, fără locuri de joacă sau parcuri acvatice. Doar clădiri peste tot.

La prânz mergem la masă. 24 de lei ciorba de văcuța. Dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciușa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui și salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie… A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea și tot așa… La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, etc, 384 lei parcare, 360 lei șezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiții de cel mult 2 stele: aprox. 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăștia meritam o vacanță mai bună” – Silviu Măcreanu (București).

Un alt turis, vine și cu o propunere inedită: „Propun ca toate mașinile de CT să fie taxate pentru parcare, în toate localitățile din RO, cu 100 ron/ora.”

Burueana Catalin: „Atâta timp cât există oameni care plătesc pentru mizeria de la Mamaia de ce sa nu își permită să facă ce vor. Dar majoritatea nu se duc la Mamaia pt că există o oferta adecvată pentru prețul plătit, pentru că sunt niște peisaje de vis sau pt mâncarea deosebita pe care nu o întâlnești nicăieri în lume… Majoritate celor care se duc Mamaia se duc că sa fie văzuți în Mamaia!”

Constantin Ciolan: „Mi-au ridicat mașina, după 12 ore.o aplicație de rahat.nu funcționează. E tot timpul blocată. 580 RON costa ridicarea ei .am lăsat-o în parcarea lor ,lângă cet,8 zile e în siguranță și e la juma de preț decât parcarea din mamaia.”

Alexandru Horjeanu: „Și eu sunt turist în mamaia și într-adevăr este bătaie de joc cu parcarea,măcar puteau face un abonament pentru o zi . Dar ce sa zic suntem în România vrem turiști dar ne batem joc de ei , halal turism bravooooo tuturor ……..”

Actualitate