Editorial

Un an de guvernare PSD – bucuria șobolanilor

Bucuria șobolanilor, refulați de sub dușumeaua putredă. Fug care încotro, ca înt-un ritual satanic al evadării, ademenți de  mirosul puternic al descompunerii organice.

Scris de 
 pe data 
31 ianuarie, 2018

Le gâdilă nările aerul îmbâcsit, mireasma mizeră a lumii în care își duc existența, căutând noi orizonturi de izbăvire. Căci din hora nebunilor, a renăscut speranța șobolanilor penali, paraziților de partid, care ies prin toți porii politicii pentru a-și găsi scăpare. Infractori de toate mărimile colcăie în intestinele PSD, voioși că partidul mamă îi va proteja. Și cum să nu îi protejeze când cei ca ei conduc  țara, Parlamentul, Guvernul, instituții, devorând legile și Constituția pentru propriile interese.

Mizeria lor a devenit politică de stat, dejecțiile lor, frumos ambalate în sintagme politicianiste și promisiuni electorale pompoase, sunt pompate cu aviditate în casele românilor. Sub populismul gușat al PSD miroase greu a mucegai. Iar pe sub costumele lor scumpe purtate cu grație slinoasă prin Parlament și Guvern se văd straie de zeghe, brățări de oțel, care îi sperie atât de mult. Pușcăriabili, penali, infractori, condamnați s-au aciuat, în numele românilor, pe frontispiciul țării, de unde se pozează în salvatorii nației.

PSD și-a devorat două guverne dintr-un instinct bolnav de a-i conferi liderului suprem cheile justiției și puteri nelimitate, aruncând țara în jocul lor de putere.

Șobolanii conduc România. Rânjetele lor acaparează ecranele televizoarelor în emisiuni de breaking news. Se scurg râuri de duhoare prin difuzoare, care transmit mizeria unor minciuni, ce-i drept câștigătoare.

Moneda națională s-a prăbușit, ratele românilor la bănci au explodat, prețurile tuturor produselor și serviciilor s-au mărit foarte mult, carburantul a ajuns la cel mai mare preț din UE. Și cu toate acestea, suntem fericiți și mândri de șobolanii care ne conduc. Credem în vorbele lor spurcate, agățându-ne cu sadism de fiecare minciună ca și cum Mesia ar fi revărsat cufărul minunilor în sărmana noastră țară.

Șobolanii ne conduc așa cum vor ei. Probabil o vor hali și pe tanti Viorica la prima mișcare de mustăcioară. Probabil vor mai parazita mult și bine această țară. Până la un punct.

 

Actualitate