Mario este în clasa pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din Constanța. De curând, viața lui și a familiei sale s-a schimbat după ce băiatul a primit un diagnostic crunt. Pe 23 aprile, Georgeta, mama lui Mario, avea să afle că micuțul este bolnav de cancer – o tumoră pe trunchiul cerebral.

Inițial, Mario a fost internat la Secția Pediatrie a Institutului Oncologic București, unde a făcut o primă cură cu citostatice, însă, din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

În prezent, băiețelul este internat într-un spital din Roma, Italia, unde a fost dus cu ajutorul Asociației Blondie. Părinții au nevoie de sprijin financiar pentru ca Mario să beneficieze în continuare de tratament.

„Vă implor din sufletul disperat și neputincios de mamă, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe șanse la viață. Va implor din suflet sa ma ajutati sa ma întorc într-o bună zi cu băiețelul sănatos acasă“, este mesajul transmis de Georgeta.

Dacă vreți să îl ajutați pe Mario, puteți face donații în contul RO11INGB0000999907294531 (Georgeta Gabriela Pîrvuț).

De asemenea, pentru mai multe informații și detalii despre starea lui Mario, îl puteți contacta pe unul dintre părinți la numerele de telefon 0720151965 sau 0725450199.

(Visited 1.825 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.