Umor

Un bărzoi a revendicat cuibul de pe capul Corinei Martin, după discursul transmis pe pagina Primăriei Constanța

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 mai, 2022

Un bărzoi s-a instalat în părul Corinei Martin imediat după ce aceasta a terminat de rostit discursul (video mai jos) în care promova Kazahstanul pe pagina Primăriei Constanța… de ziua Constanței. „Asta e casa mea!“, ar fi spus bărzoiul de îndată ce a aterizat în coafura consulului onorific al Republicii Kazahstan la Constanța.

Reprezentanții primăriei au intervenit imediat, încercând să gonească bărzoiul, însă fără niciun rezultat. „Eh, e bărzoiul care și-a făcut veacul pe la noi prin birouri, știți, că noi mai mângâiem bărzoiul acolo, dar uneori mai scapă“, s-a scuzat viceprimarul Ionuț Rusu, în timp ce sărea încercând, fără succes, să apuce bărzoiul de coadă.

Cu toate acestea, Corina Martin nu s-a arătat foarte deranjată de prezența bărzoiului, spunând că cei care o apreciază vor considera că este un semn de la Dumnezeu.

Eu accept acest bărzoi în calitate de consulul onorific al Republicii Kazahstan la Constanța ce sunt. Eu sunt un dar de la Dumnezeu și poate că acest bărzoi este un semn divin… Poate că Dumnezeu, la care eu mă rog și postez pe Facebook ca să vadă lumea cât de credincioasă sunt, vrea ca acest bărzoi să devină mascota agenției mele de turism în calitate de consulul onorific al Republicii Kazahstan la Constanța ce sunt! Chiar, vreți să vă cânt un cântec despre berze? Pot să-l cânt chiar cu voce de barză!

Din nefericire, bărzoiul nu a mai apucat să devină mascota Corinei Martin și nici măcar să asculte cântecul, acesta murind la doar o jumătate de oră din cauza intoxicației cu de fixativ de păr.

.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate