Social

Un cățel varsă lacrimi după ce a fost salvat de la abatorul unde urma să fie măcelărit

Abatoarele în care este procesată carnea de câine există și sunt locuri în care patrupedele sunt măcelărite apoi servite ca delicatese pentru chinezi. Imaginile emoționante cu un cățel salvat de la moarte au sensibilizat sute de mii de oameni pe internet.

Scris de 
 pe data 
18 aprilie, 2018

Un reportaj realizat de jurnaliștii de la Daily Mail prezintă operațiunea de salvare a 20 de câini ținuți în cuști într-o piață din Kunming, China. Animalele urmau să fie trimise către un abator specializat în procesarea cărnii.

Un kilogram de carne de câine este vândut cu aproximativ 9 dolari americani.

Un grup de iubitori de animale, care au descoperit câinii ținuți în cuștile din Kunming, au reușit să strângă suma de 2.300 de dolari pentru a cumpăra cei 20 de câini, astfel, salvându-i de la moarte.

Foto: dailymail.co.uk

Printre patrupedele salvate se află și un golden retriever, care a fost filmat și în ochii căruia se pot vedea lacrimi. Se crede că acesta a ajuns în cuștile din piață, după ce a fost furat de la fostul stăpân. Imaginile sunt de-a dreptul copleșitoare.

Din fericire, 17 dintre animalele salvate au fost adoptate de familii sensibilizate de povestea lor.

La scurt timp după ce au fost eliberați din cuști, cățeii au fost transportați la spitalul de animale Dongfang din Kunming, unde au fost verificați de un medic veterinar și oferiți spre adopție.

 

Actualitate