Actualitate

Un copil de 5 ani din Fetești a plecat singur cu trenul spre Constanța fiindcă voia la plajă

Scris de 
 pe data 
7 august, 2023

Un copil de cinci ani din Feteşti, judeţul Ialomiţa, a fost găsit de poliţişti într-un tren spre Constanţa, fără să fie însoţit de un adult. El a povestit că a plecat de acasă fără să le spună părinţilor și că voia să ajungă la plajă, informează digi24.ro

Potrivit IPJ Constanța, , poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa – Biroul Siguranţă Publică şi Protecţia Călătorilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în trenul IR 1928 Bucureşti-Constanţa, au găsit, duminică, un copil de cinci ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, care nu era supravegheat de un adult.

„Acesta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua respectivă, fără a-şi anunţa părinţii, cu intenţia de a ajunge în judeţul Constanţa, la plajă. Minorul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a precizat IPJ Constanţa.

Au fost sesizaţi specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, iar copilul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Aluniş din Constanţa.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate