Umor

Un cuplu blocat în trafic pe b-dul Lăpușneanu nu a mai ajuns la propria nuntă. Între ICIL și Trocadero au decis chiar să se și despartă

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 iulie, 2023

Traficul din Constanța a căzut ca un blestem asupra tinerilor Zoica și Mitel care nu au mai ajuns la propria nuntă din cauza ambuteiajelor. Tinerii au apucat să se cunune religios la Catedrală, însă în drum spre restaurant au rămas blocați.

Bineînțeles, ca în orice cuplu, de vină a fost ginerică fiindcă a decis să o ia pe b-dul Lăpușeanu, o fatalitate de drum care ține captivi mii de constănțeni zilnic.

„Eu i-am spus, Mitele, fă dreapta pe la Fantazio, dar el nu, lasă că știu un drum mai scurt. Și uite așa, de la Gară până la ICIL am făcut 4 ore, iar invitații ne așteptau la restaurant în Mamaia. Și arvunisem localul de acum 5 ani, nici nu îl cunoscusem pe Mitel când papu a decis că acolo trebuie să fac nunta”, povestește Zoica.

Din păcate, undeva de la ICIL spre Trocadero tănărul cuplu a decis chiar să se despartă, după discuții mai aprinse privind cel mai scurt drum spre restaurant.

„De când am plecat, taca-taca, taca-taca. Că eu ți-am spus să o iei pe acolo, că nu ai făcut aia… I-am zis: Auzi femeie, noroc cu traficul ăsta că îl băgam pe dracu în casă. Și așa ne-am despărțit că prea era rea de gură”, a relatat și Mitel.

Actualitate