Umor

Un fost fierar dintr-un sat constănţean a operat estetic mai multe vedete din România

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 februarie, 2019

După ce timp de 20 de ani a fost fierarul din Tortoman, un sat în care nu se întâmplă nimic din judeţul Constanţa, Nelu Suciu, zis nea Suciu, (56 de ani) s-a reprofilat şi a trecut pe chirurgie estetică.

A obţinut parafa de la Ministerul Sănătăţii după ce i-a trimis o scrisoare ministrului în care l-a rugat să-i trimită şi lui o parafă, că-i trebuie. Apoi s-a pus pe treabă. Şi-a făcut mâna pe câteva babe şi a ştiut că face o treabă bună după ce a constatat că rata violurilor din sat a crescut vertiginos.

Vestea a umblat repede şi după doar un an, nea Suciu a devenit chirurgul plastician secret al multor vedete din România.

Nu mai mergea deloc cu fierăria, că lumea nici cai nu mai are pentru potcovit. Şi cum mă uitam într-o seară pe Antena 1 la câteva strâmbe desfigurate care apar pe acolo, m-a lovit ideea asta de a face chirurgie estetică. Mi-am zis că pot să fac o treabă mai bună decât doctorii ăia fiţoşi de la Bucureşti“, povesteşte nea Suciu.

Este discret şi modest, însă lumea din sat vorbeşte că prin mâinile pricepute ale lui nea Suciu au trecut vedete precum Mihaela Rădulescu, deputata PSD Andreea Cosma, Brigitte Sfăt, Loredana, Sînziana Buruiană şi chiar Mihai Trăistariu (la care ar fi avut o intervenţie foarte delicată).

Oamenii spun că l-ar fi avut client chiar şi pe fostul premier Mihai Tudose, dar în cele din urmă ar fi refuzat lucrarea pe motiv că este un caz irecuperabil.

Nea Suciu ne-a mărturisit că unul dintre secretele măiestriei lucrărilor sale este folosirea spirtului Mona. „Beau cel puţin două sticluţe înainte să mă apuc de treabă“, susţine esteticianul.

Acesta a fost ofertat de mai multe clinici private de renume din Capitală, însă chirurgul din Tortoman spune că nu se desparte de satul său pentru nimic în lume, deşi ştie că ar putea avea succes de renume mondial, lumea fiind plină de babe cu bani complexate.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate