Parlamentarul USR de Neaț, Iulian Bulai redeschide discuţia modificării legislaţiei pentru introducerea unor pedepse radicale în cazul violatorilor.

Deputatul s-a declarat şocat şi oripilat de cruzimea de care au dat dovadă cei trei indivizi şi a precizat că este decis să se implice pentru a găsi măsurile ce pot opri astfel de fapte.

Avem nevoie atât de politici publice pe măsură cât şi de o legislaţie mai aspră faţă de asemenea abuzuri. Nu ştiu ce măsuri pot fi oportune pentru a opri acest crime. Mă voi consulta cu organizaţiile de profil pentru a găsi cele mai bune răspunsuri“, a anunţat parlamentarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai îşi pune problema unor măsuri care ar putea fi implementate în mod radical şi viabil, printre ele fiind pedepse mai mari, centre de reeducare, asistenţă medicală şi juridică permanentă pentru victime şi castrarea chimică a agresorilor.

Şi compensaţii semnificative din partea agresorilor către victime. Să îi doară tare din toate punctele de vedere. Castrarea chimică sună foarte radical. Să fie asta soluţia? Nu ştiu. Nu îmi dau cu părerea, dar chiar avem nevoie de ceva radical pentru a opri acest comportament criminal şi josnic“, mai spune deputatul.

 

(Visited 399 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.