Este vorba despre Ilie Gâzea, un bătrân în vârstă de 62 de ani care a decedat la o săptămână după ce a participat la manifestația anti-PSD din Capitală.

Potrivit jurnalistului Alexandru Căutiș, în urma acțiunii gazelor lacrimogene, bătrânul a leșinat, având puternice hemoragii nazale și bucale care au contribuit la moartea sa.

Pe 10 august, la mitingul din Piaţa Victoriei, în jurul orei 20.00, acesta (n.r Ilie Gâzea) a avut o puternică hemoragie nazală şi bucală. A primit îngrijiri medicale şi a plecat acasă. A doua zi s-a simţit foarte rău şi a mers la spital. Ironia sorţii face ca acest bătrân să fie din Turnu Măgurele, decesul înregistrându-se la spitalul din Alexandria”, a scris pe Facebook Alexandru Căutiş, precizând că victima a fost internată cu hemoragie digestivă.

Potrivit Digi24Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Teleorman cercetează moartea suspectă a bătrânului pentru a stabili dacă există vreo legătură între decesul bărbatului și faptul că acesta a participat în 10 august la protestul din Piața Victoriei.

 

(Visited 430 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.