Potrivit ebihoreanul.ro, joi, în jurul orei 21.00, Ștefan Barabaș, le-a spus părinților că nu se simte bine. Aceștia, gândind că este vorba de o răceală, au vrut să îi dea niște medicamente ușoare, însă l-au găsit inconștient.

Familia tânărului a sunat la 112, iar băiatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean din Oradea. Ștefan se afla în stop cardio-respirator și, deși a fost resuscitat timp de o oră, a pierdut lupta cu viața.

Cauza decesului urmează a fi stabilită după autopsie, însă cazul va fi anchetat de Poliție și Parchet, pentru că moartea tânărului este suspectă, dat fiind vârsta sa.

Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii împotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmează să se stabilească în urma necropsiei, dar nu există suspiciuni de omor”, a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Tânărul decedat era fiul directorului de îngrijire de la Spitalul Municipal din Oradea și era elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Iosif Vulcan”.

 

(Visited 200 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.