Umor

Urșii din țară au migrat la Constanța, după ce au aflat că nimeni nu ridică gunoiul din oraș

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 august, 2022

Mai multe familii de urși au ajuns în această săptămână la Constanța, aceștia fiind extrem de entuziasmați de vestea că tobmeroanele de gunoi sunt pline ochi, chiar dau pe afară și că nimănui nu îi pasă.

„Este ceea ce mi-am dorit mereu pentru ursuleții mei“, spune Ursula Vonșpiț, venită cu puii tocmai de la Brașov. „Credeam că sunt doar niște zvonuri, însă ce am găsit în orașul ăsta este extraordinar. Suntem aici deja de cinci zile și singurii oameni care ne-au băgat în seamă au fost localnicii, care au venit să facă poze cu noi și să ne mai alimenteze tomberoanele. Mor după ei!“.

De asemenea, soțul acesteia, Ursus Vonșpiț se declară uluit spunând că nu-și imagina că o asemenea mizerie mai este posibilă pe undeva. „Credeam că o să murim de foame prin Brașovul ăla. Mă bucur nespus că mai sunt orașe în țara asta unde primarul este atât de nepăsător și de incompetent încât ne poate asigura și nouă un trai mai bun. Asta înseamnă un om care iubește animalele. Am întâlnit aici câini, pisici, șoareci, șobolani… E destul gunoi pentru toată lumea!“.

Actualitate