Umor

Vergil Chițac, mesaj emoţionant de Ziua Europei: Constanța nu are nevoie de banii voştri. Săracilor!

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 mai, 2023

Primarul Vergil Chițac a transmis un mesaj emoţionant cu ocazia Zilei Europei, în care a pus accentul pe sărăcia din ţările membre ale UE. Edilul de la Constanța a profitat de acest prilej pentru a explica şi de ce, de la începutul anului până în prezent, a pierdut peste 10 milioane de euro din fonduri europene.

Pierdut nu este cuvântul potrivit în acest context, aşa cum tot încearcă unii să stârnească valuri de nemulţumire. Refuzat – acesta este cuvântul!“, a transmis Chițac, articulând din scurt un dos de palmă unei jurnaliste, care a tot insistat să-l întrebe despre fonduri. „Am refuzat fondurile. Stimaţi lideri ai Uniunii Europene, Constanţa nu are nevoie de banii voştri. Săracilor! Constanţa este un oraş bogat. A spus-o Decebal Făgădău şi o spun şi eu acum.

Nu noi avem nevoie de ajutor, ci voi. De aceea, de ziua voastră, vă fac un cadou special: voi trimite ajutoare către toate capitalele statelor membre ale UE şi, ca să nu fiu acuzat de unii, care vor să stârnească valuri de nemulţumire, că mă folosesc de banii publici, le voi plăti din pensia mea specială. La mulţi ani, dă-vă-n p#%a mea!

Actualitate