Potrivit salvatorilor, salvamarii au început imediat resuscitarea copilei, iar manevrele au fost continuate de echipajul SMURD timp de zeci de minute.

„A doua șansă la viață! Inima ei a bătut din nou… în aplauze! Un nou caz, azi, la Constanța! O fetiță în vârstă de 12 ani a fost scoasă din apa mării în stare de inconștiență! Salvamarii au început imediat resuscitarea copilei, iar manevrele au fost continuate de echipajul de pe ambulanța SMURD ajunsă la fața locului.

După zeci de minute au venit și rezultatele, fetița prezenta semne vitale…”, a transmis IGSU pe pagina de Facebook a instituției. Copila a fost transportată la spital, starea ei fiind însă gravă. 

De asemenea, salvatorii transmit celor care se află pe litoral să se scalde doar în locuri special amenajate pentru înot și să respecte avertizările salvamarilor.

„Acesta este al 77 caz de persoane care s-au aflat în pericol de înec, de la începutul sezonului estival și până în prezent. Din nefericire, pentru 23 dintre acestea intervenția salvamarilor, pompierilor și medicilor a fost în zadar. Prețuiți viața! Scăldaţi-vă doar în locuri special amenajate pentru înot şi respectaţi avertizările privind interzicerea scăldatului! Supravegheaţi permanent copiii aflaţi în apă sau în apropierea acesteia!”, se mai arată în postarea IGSU.

(Visited 3.804 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.