Actualitate

VIDEO. Făgădău: „În calitate de fiu al mamei mele mă simt revoltat (…) Este o înscenare“

După ce a votat în cursul serii, primarul Constanței a făcut declarații în care a vorbit despre incidentul de la o secție de votare unde mama sa a fost prinsă în timp ce încerca să introducă în urnă cinci buletine de vot.

Scris de 
 pe data 
26 mai, 2019

Decebal Făgădău susține că atât el, cât și partidul PSD au fost ținta unei înscenări.

Amintim că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 11.15, Constanța de Azi publica în exclusivitate informația că mama primarului Constanței a fost condusă la Secția 2 de Poliție în urma unui incident din cadrul secției de votare 133.

Teodora Făgădău (70 de ani) a încercat să introducă în urna de vot cinci buletine pentru alegerile europarlamentare. Documentele i-ar fi fost înmânate de o persoană din cadrul biroului electoral al secției de votare, care ar fi membru al partidului ALDE. Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală.

Mama a fost doar victimă colaterală și simt să fac câteva declarații și în calitate de fiu al mame mele mă simt revoltat de ceea ce i s-a întâmplat“, a declarat Făgădău, citat de Ordinea.ro

O susțin pe mama mea, că o respect în continuare și vreau să îi mulțumesc că la 70 de ani a venit să voteze. Mama a făcut plângere penală, mama a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la cele întâmplate la secția respectivă, mama a fost la Poliție și a depus declarație și mama se va prezenta de fiecare dată împreună cu tatăl meu în calitate de martor ori de câte ori este chemată să facă lumină în acest caz“, a declarat primarul.

Mama mea nu a furat nimic niciodată, așa m-a crescut și pe mine și pe sora mea, așa cred că a crescut toate generațiile de copii pe care le-a avut la grădiniță. Eu nu am cerut niciodată să fure voturi sau să anuleze voturi ori să vicieze acest rezultat al democrației pe care îl susțin și pe care îl înțeleg indiferent de rezultat“, a subliniat primarul Constanței.

Sursa foto și video, Ordinea.ro

 

 

Actualitate