Actualitate

Mama primarului Decebal Făgădău, prinsă la urnă cu mai multe buletine de vot ștampilate

Mama primarului Decebal Făgădău a fost prinsă într-o secție de votare având asupra ei mai multe buletine de vot deja ștampilate pe care urma să le introducă în urnă.

Scris de 
 pe data 
26 mai, 2019

Incidentul s-a întâmplat secția de votare 133 din Constanța, din zona Badea Cârțan.

Din primele informații, femeii, în vârstă de 70 de ani, i-au fost înmânate cinci buletine de vot, a intrat în cabină unde le-a ștampilat, urmând să le introducă în urnă.

Unul dintre observatori i-a sesizat pe polițiștii prezenți la secție, care au intervenit și au reținut-o pe Teodora Făgădău chiar înainte de a introduce buletinele în urnă.

Femeia a fost condusă la Secția 2 de poliție pentru audieri, fiind deschis și un dosar penal.

Polițiștii din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, la o secție de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

În informațiile anterioare anunțam că ar fi vorba despre o altă persoană, fiind doar o coincidență de nume. Însă sursele confirmă că persoana în cauză este mama primarului Făgădău.

Deocamdată este neclar cum mama primarului a intrat în posesia celor 5 buletine de vot. Din primele informații, persoana din cadrul biroului electoral al secției de votare care i-a înmânat buletinele ar fi membru al partidului ALDE.

Primarul Decebal Făgădău a declarat pentru Info Sud-Est că a fost o eroare regretabilă: „Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. (…) Sunt convins că această situație va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est.

VOM REVENI CU MAI MULTE INFORMAȚII

 

Actualitate