Medicul ginecolog Costache Botezatu a fost agresat chiar în sala de așteptare a unei spital privat din Galați, după ce s-a luat la ceartă cu soțul unei paciente. Individul l-a bruscat pe medic și l-a trântit la pământ, continuând să profereze injurii și să îl amenințe.

Dr. Costache Botezatu a depus plângere penală împotriva agresorului și a postat înregistrarea video cu întreg incidentul pe Facebook.

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta.

Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare).

Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva.

Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!”, a declarat medicul Costache Botezatu.

 

(Visited 21.306 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.