Motivul ar fi, potrivit cetățenilor care asistau de la balcoane, că individul, alături de un alt prieten, se plimbau nestingheriți pe stradă în plină noaptea.

În imaginile ajunse virale pe internet, se observă cum poliţistul este foarte agresiv şi îl loveşte pe tânăr cu pumnul de mai multe ori, fără ca acesta să reacţioneze într-un mod violent.

Poliţistul se opreşte să mai dea cu pumnul în momentul în care un coleg se apropie şi intervine.

Poliţistul agresiv nu se opreşte aici şi aleargă după un alt tânăr care se afla la distanţă şi privea ceea ce se întâmplă.

La un moment dat apare şi o maşină de poliţie, iar mai mulţi lucrători coboară şi îl imobilizează.

Sindicatul Poliţiştilor Europol a reacţionat în urma imaginilor apărute în spaţiul online şi transmite că, în realitate, poliţiştii au fost cei agresaţi iniţial.

„Bărbaţii, aflaţi în stare de ebrietate încep să îi înjure pe poliţişti, le spun cum “fac ceva pe ordonanţele militare” şi îi trimit pe poliţişti…la origini.

Sunt somaţi să înceteze şi să se legitimeze, aceştia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe poliţist în faţă şi încearcă să îl lovească rupându-i epoleţii.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat şi îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feţei pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin staţia de emisie recepţie.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcăie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuţi fiind, înjurau şi micţionau pe Politie, poliţişti şi pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sancţionate pentru refuz de legitimare şi nerespectarea restricţiilor de circulaţie. Bărbatul care a scuipat poliţistul nu se află în evidenţele DSP şi nu s-au impus măsuri de izolare“, a transmis Europol.

 

(Visited 1.247 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.