Actualitate

VIDEO. Polițiștii le-au cerut șoferilor o parolă ca să poată intra în oraș, unde PSD și Dragnea aveau miting

Liviu Dragnea a fost prezent, duminică, la un miting electoral organizat de social-democrați la Târgoviște. Odată cu vizita lui Liviu Dragnea, au fost luate măsuri speciale de securitate pentru ca mitingul să nu fie deranjat de contestatarii PSD.

Scris de 
 pe data 
20 mai, 2019

Liviu Dragnea a fost prezent, duminică, la un miting electoral organizat de PSD la Târgoviște. Orașul a fost complet blocat de acțiunea social-democraților, iar cei care nu aveau nicio treabă cu mitingul au avut de suferit.

La miting au participat candidații formațiunii la europarlamentare.

Orașul a fost împânzit de polițiști, iar șoferii care aveau alte treburi decât mitingul PSD nu au putut tranzita orașul. Polițiștii cereau… o parolă, știută probabil doar de cei care participau la mitingul PSD.

Unul dintre locuitorii din Târgoviște a postat pe Facebook un filmuleț în care arată mobilizarea de amploare a polițiștilor.

Polițiștii au fost poziționați la intrările în oraș și nicio mașină nu avea voie să intre în municipiu. Era permis doar accesul autoturismelor care aduceau oameni la mitingul PSD.

Poliția Locală Târgoviște a anunțat măsurile luate prin intermediul unui comunicat. Între orele 10.00 și 16.00, au fost închise circulaţiei nu mai puțin de 14 străzi din municipiu.

Unul dintre șoferii din Târgoviște a postat pe Facebook un filmuleț în care arată că polițiștii cereau parolă pentru intrarea și ieșirea în oraș.

 

Actualitate