Potrivit ANM, în Dobrogea, în intervalul 13 – 18 august vremea va fi călduroasă, temperaturile maxime situându-se în jurul unei medii regionale de 31 de grade. Ulterior temperaturile vor scădea cu două-trei grade, fiind ceva mai apropiate de cele normale pentru această perioadă (28-29 de grade), notează Agerpres.

Și minimele nopții vor crește ușor, de la 18-19 grade la începutul primei săptămâni spre o medie de 21 de grade în jurul datei de 18 august, scăzând ulterior la 18 grade spre finalul celei de-a doua săptămâni.

Instabilitatea atmosferică va fi redusă cu excepția intervalului 19 – 21 august, când va crește probabilitatea pentru ploi de scurtă durată şi când vor fi posibile şi descărcările electrice.

În Constanța, în această săptămână sunt estimate maxime de 32, chiar 33 de grade pentru ziua de vineri, 17 august.  Începând de luni valorile vor scădea menținându-se constant la 27-28 de grade Celsius, ajungând vineri 24 august, la valoarea de 26 de grade.

Posibilitatea de apariție a ploilor este aproape inexistentă pe litoral, pe parcursul celor două săptămâni cerul menținându-se predominant însorit, cu excepția zilei de duminică, 19 august, unde în anumite zone se prognozează furtuni, șansele de precipitații fiind de 51%.

 

(Visited 354 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.