Violeta locuiește în Adamclisi, este cap de familie, mamă a unui copil și o îngrijește pe bunica ei.

De dragul copilului ei și văzând că nu e singură, Violeta și-a spus că vrea și că trebuie să lupte încă de la prima confruntare cu diagnosticul. Acum se află în fața operației care va îndepărta chirurgical tumorile care s-au restrâns datorită tratamentului.

Prietenii ei au creat o pagină de Facebook, O ajutăm pe Violeta să învingă cancerul, pe care au povestit cele întâmplate Violetei.

Ce înseamnă 5.500 de euro? O vacanţă într-o destinaţie exotică, o maşină second hand, renovarea unei garsoniere sau… VIAŢA UNUI OM!“, sună apelul de pe pagina Violetei.

Violeta este foarte aproape de intervenţia chirurgicală în care îşi pune toate speranţele! Aşa cum ştiţi, în primăvara acestui an, a primit un diagnostic dur – cancer mamar şi metastaze hepatice! Deşi boala este într-un stadiu foarte avansat, Violeta este o luptătoare!

A trecut prin multe momente în care a crezut că nu mai poate continua, dar a găsit puterea şi determinarea în ochii fiului său! A ajuns aici datorită oamenilor minunaţi care i-au oferit sprijin financiar pentru a-şi continua tratamentele şi investigaţiile şi cărora Violeta le mulţumeşte din suflet!

Drumul a fost greu, fiindcă şedinţele de chimioterapie vin la pachet cu efecte adverse chinuitoare. Ucid celulele dăunătoare, dar fac prăpăd în calea lor…

Medicii au informat-o că trebuie să intervină URGENT! Mai exact, peste o săptămână, pe 14 octombrie, au programat intervenţia chirurgicală. Este o operaţie grea, în care trebuie să intervină pentru extirparea tumorii de pe sân, dar şi a metastazelor de pe ficat. , povesteşte Violeta, cu lacrimi în ochi.

Asigurarea de sănătate nu asigură, însă, serviciile de spitalizare. Mai exact, Violeta ar trebui să achite 26.000 de lei, adică aproape 5.500 de euro, pentru perioada în care va sta internată.

Este motivul pentru care vă cerem din nou ajutorul! Timpul este foarte scurt, dar împreună o putem ajuta să primească această şansă! Orice sumă, oricât de mică, este VITALĂ în aceste momente! De pildă, ar fi de ajuns 550 de oameni care să doneze fiecare câte 10 euro. Adică mai puţin de 50 de lei. Avem la dispoziţie doar 7 zile!

Nu consideraţi că ajutorul pe care-l puteţi oferi este prea mic! Se spune că „unde-s mulţi, puterea creşte“, nu-i aşa?
Octombrie este, la nivel internaţional, luna dedicată luptei împotriva cancerului de sân… Noi putem ajuta o mamă să învingă această boală grea!

Este, poate, un gest simbolic, prin care arătăm că putem fi solidari şi că e foarte simplu să facem o faptă bună! 5.500 de euro. 7 zile. Viaţa unui om! Reuşim?

Puteţi face donaţii în cele două conturi, deschise la BRD, pe numele Stanciu Violeta:

RO78BRDE140SV77024991400 – în lei

RO77BRDE140SV77025011400 – în euro

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET PENTRU AJUTORUL ACORDAT! IMPORTANT!!! Donează şi distribuie mesajul mai departe! Nu doar pe Facebook, ci şi prin mesaj privat, telefonic sau prin viu grai, de la om la om, mai ales dacă ai prieteni sau cunoştinţe care o cunosc personal! În acest fel, cresc şansele ca suma să fie strânsă în timp util! Fiindcă mai târziu poate fi prea târziu…“.

 

(Visited 863 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.