Social

Vrei să lucrezi la stat? Află care sunt posturile disponibile în județul Constanța

Săptămână de săptămână, Guvernul României semnalează pe site-ul oficial disponibilitatea locurilor de muncă la stat din fiecare județ al țării. 

Scris de 
 pe data 
6 august, 2018

În municipiul Constanța, în acest moment sunt disponibile mai multe posturi în carul Primăriei Constanța, Spitalului Municipal Mangalia, Muzeului de Artă, dar și în cadrul Primăriei Medgidia.

Astfel, cei interesați se pot înscrie la concurs pentru ocuparea unuia dintre cele trei posturi de auditor din cadrul Primăriei Constanța (detalii AICI), pentru ocuparea unui post de referent debutant în cadrul Primăriei Costinești (detalii AICI), a unui post de administrator sau de gestionar custodie în cadrul Muzeului de Artă Constanța (detalii AICI), precum și a unui post de șef depozit în cadrul Spitalului Municipal Mangalia (detalii AICI).

De asemenea, cei care doresc își pot manifesta interesul pentru ocuparea uneia dintre cele 15 funcții contractuale din cadrul autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (detalii AICI), pentru ocuparea unui post de șofer în cadrul U.M. Mangalia din Ministerul Apărării Naționale (detalii AICI), un post de secretar (detalii AICI) în cadrul grădiniței cu program prelungit „Florilor”,  un post de muncitor la Primăria Municipiului Medgidia (detalii AICI), dar și un post de îngrijitor la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” din Constanța (detalii AICI).

 

Actualitate